Sondby

Tarkista saatavuus

Alkaen

€ 670,- viikonloppu
1

Tietoja Sondbystä

Varustelu

Parivuoteita 1 kpl Yksittäisiä vuoteita 7 kpl Vuodesohvia 1 kpl
Astianpesukone Jää-pakastinkaappi Sähköliesi ja -uuni
Kaasugrilli Hiiligrilli Tiipii !
Puusauna Kaksi LCD TV:tä Kylpytynnyri

Tervetuloa Sondbyhyn!

Sondbyn mökki on nyt täysin saneerattu. Pääset nyt avaraan ja valoisaan lomamökkiin viettämään lomaasi. Järvilomien lomakohde Sondby sijaitsee Itä-Uudellamaalla Porvoon eteläkärjessä. Merelle matkaa alueelta on ainoastaan kilometri. Jos saavut mökille veneellä on Skepparssin vierasvenesatamassa Järvilomilla venepaikka sinulle varattuna.

Keitti� ja ruokailu
Pesuhuone
Makuuhuone


Alueella paljon lampia, kallioita ja luonnontilaista luontoa. Rakennukset on sijoitettu luonnon ehdoilla ja ne sijoittuvat huomaamattomasti puiden katveeseen.

Alueella on useita rakennuksia. Päärakennuksen näkötorni erottuu kauaksi ja sieltä näkee myös kauas! Päärakennuksessa on hyvin varusteltu keittiö, ruokailutila, iso olohuone, kolme makuuhuonetta ja yksi alkovi. Lisäksi on pesuhuone jossa on wc, suihku ja pyykinpesumahdollisuus. Rakennuksessa on takka ja taulutv. Päärakennuksessa on vuodepaikat seitsemälle. Rakennuksen edessä on terassi jossa on kaksi pöytää ja tuolit kymmenelle. Terassilla on kaasugrilli käytössäsi.
P��rakennus terassi
Syksy saapuu laiturille!
Upeat n�kym�t n�k�tornista!
Sauna
Alue

Vierasmökki on pieni lisärakennus alueella. Vierasmökissä on yksi vuodesohva ja yksi parivuode yöpymiseen. Pienestä keittiöstä löytyy vesipiste, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Vierasmökissä on myös takka ja puilla toimiva hella! Vierasmökin vieressä on ulkogrillauspaikka ja pöytä. Myös lipputanko on vierasmökin vieressä.

"Sondbyn luonto on uskomaton! Mervi"

PuuCee
Saunarakennus on lammen rannalla. Saunarakennuksessa on tietenkin perinteinen pesusauna puukiukaalla josta saa mahtavat löylyt! Lämpimän pesuveden saa kiukaan vesiastiasta ja löyly ja muut vedet tulevat pumpulla järvestä.

Saunarakennuksen edessä on kylpypalju jossa vietät mukavia hetkiä jopa kuuden ystäväsi kanssa. Kylpypaljusta pulahdat mukavasti lammen lämpimään veteen. Veden kylpypaljuun saat saunalta letkulla ja lämmittämiseen puita puuladosta lähempää päärakennusta. Muistathan täyttää ensin veden kylpypaljuun ja sitten vasta sytytät tulen - näin estät tulipesän rikkoontumisen.

Alueen isossa lammessa on saari johon pääset siltaa pitkin. Saaren toisessa päässä on myös silta josta pääset takaisin "mantereelle" ja siellä sinua odottaa aito intiaaniteltta "tiipii"! Täällä vietät tunnelmallisia grillaushetkiä.

Alueelta löytyy myös keinu ja tikkataulu.

Lisätiedot

AIKAJAKSO VKLOPPU VIIKKO SIIVOUS
29.03.2019-07.06.2019 670 900 135
08.06.2019-30.08.2019 - 1450 135
31.08.2019-31.10.2019 670 900 135


Vaihtopäivä sesonkina perjantai


Paarakennus
<Paarakennus
Varausehdot


Yleistä

Nämä ehdot ovat sitovia kun varaus on tehty. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Järvilomille ennen majoituksen alkua. Avaimen luovutuksesta sovitaan 2-3 päivää ennen majoituksen alkua kohteen omistajan kanssa. Kohteen tarkat yhteystiedot, omistajan tiedot ja ajo-ohjeet toimitetaan noin viikko ennen vuokrausjakson alkua.
Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt - ei liinavaatteita), polttopuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, Järvilomilla on oikeus periä asiakkaalta siivousmaksu.
Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Kaikki majoituskohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Varaus

Varaus suoritetaan kirjallisesti. Varauksesta lähetetään ennakkomaksu (20% koko laskusta) ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Varausmaksu hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Loppusuoritus on maksettava kuusi (6) viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 6 viikkoa) peritään kaikki maksut välittömästi.

Minimivarausajat: Sesonkiaikana 7 vrk Muu aika 3 vrk

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Järvilomille. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Mikäli peruutus tehdään vähintään kuusi (6) viikkoa ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu. Peruutuksen tapahtuessa 6-3 viikkoa ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaustapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin on toimitettava pyydettäessä lääkärintodistus peruutuksen syystä. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Järvilomat perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaan takaisin. Järvilomat voi perua varauksen myös siinä tapauksessa, että ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu epäpäivään mennessä.
Vuokralainen on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ulkomaalaisten kohdalla tiedot annetaan myös tulliin sekä Suomen konsulaattiin kyseisessä maassa.
Järvilomilla on oikeus purkaa vuokrasopimus mikäli vuokralaisen käytöksestä aiheituu haittaa muille alueen asukkaille tai mökkiläisille metelöinnin tai epäasiallisen käytöksen vuoksi.
Mökit ovat yksityisomistuksessa ja vuokraat mökin suoraan omistajalta. Järvilomat on vain markkinointinimi.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Järvilomat

Järvilomien mökit

room 1
Ankkuri
€ 440alkaen

SAVONLINNA

Nauti puhtaasta luonnosta Saimaalla! Ankkuri mökki sijaitsee upealla paikalla Saimaan pyyveden rannalla Savonrannassa.

 • Kylpytynnyri
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Upeat maisemat
 • Tikkataulu
 • Puu- ja sähkösauna
 • Soutuvene
Lue lisää
room 2
Ukkoteeri
€ 400alkaen

SAVONLINNA

Uusi hirsihuvila Saimaan rannalla Ukkoteeri; m�kki veden ��rell�.

 • Kylpytynnyri
 • Iso terassi
 • Kaasugrilli
 • Tikkataulu
 • Uimaranta!
 • Iso puusauna!
Lue lisää
room 3
Niemennokka
€ 550alkaen

SAVONLINNA

Uskomattomassa paikassa Niemenkärjessä Upea hirsihuvila Saimaalla!

 • Kylpytynnyri
 • Hiekkalaguuni
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Wifi
 • Puusauna
 • Iso ja rauhallinen sijainti
Lue lisää
room 4
Sondby
€ 670alkaen

PORVOO

Lomamökkien helmi Porvoossa Paljon lampia ja luonnontilaista luontoa hyvien yhteyksien päässä Porvoon eteläkärjessä.

 • Kylpytynnyri
 • Näkötorni
 • "Tiipii"
 • Soutuvene
 • Kaasu- ja halkogrilli
 • Paljon nähtävää
Lue lisää